Μεταξένια λευκή σοκολάτα γάλακτος και σμέουρα – πλασμένα το ένα για το άλλο. Η δροσερή γεύση των σμέουρων συμπληρώνει τέλεια τη λευκή σοκολάτα.
Το Gaillot Chocolate είναι ένα μικρό εργαστήριο σοκολάτας στη Φιλιππούπολη, όπου παρασκευάζεται πραγματική σοκολάτα απευθείας από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων κακάο. Η παρασκευή κάθε μπάρας διαρκεί 3 εβδομάδες: οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται επιτόπου, αλέθονται σε πέτρινο μύλο και η σοκολατένια μάζα που δημιουργείται ωριμάζει πριν χυθεί με το χέρι σε καλούπια.
Συστατικά:
Βούτυρο κακάο, πλήρες γάλα σε σκόνη, αποκορυφωµένο γάλα σε σκόνη, ακατέργαστη ζάχαρη, αποξηραµένα λυοφιλοποιημένα σµέουρα (8%), βανίλια bourbon.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 2475.5kJ / 591.7kcal;
Λιπαρά - 39.7g
εκ των οποίων κορεσμένα - 24.4 g
Υδατάνθρακες - 50.3g
εκ των οποίων σάκχαρα - 48.7 g
Πρωτεΐνες - 8.4 g
Αλάτι - 0.57 g
80 γρ.