Το λάδι γαϊδουράγκαθου (Silybum marianum) παράγεται από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Βόρεια Βουλγαρία με ψυχρή έκθλιψη των σπόρων. Δεν έχει υποβληθεί σε πρόσθετη θέρμανση και επεξεργασία με χημικές ουσίες.
Τρόπος χρήσης:
Προσθέστε σε σαλάτες, ντρέσινγκ, σάλτσες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε έτοιμα γεύματα και σούπες, μετά το τέλος της διαδικασίας μαγειρέματος. Δεν συνιστάται να υποβάλλεται το λάδι γαϊδουράγκαθου σε τηγάνισμα και θέρμανση.
Συστατικά:
Έλαιο γαϊδουράγκαθου ψυχρής έκθλιψης.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια 3858kJ/922kcal
Λιπαρά 100 g
εκ των οποίων κορεσμένα 16.7 g
Υδατάνθρακες 0 g
Πρωτεΐνες 0 g
Αλάτι 0 g
Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε τη φιάλη σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και σε θερμοκρασία από 5 έως 20°C. Με την πάροδο του χρόνου, το μη εξευγενισμένο έλαιο ψυχρής έκθλιψης μπορεί να σχηματίσει κατάλοιπα ή να σκουρύνει – αυτή είναι μια φυσική διαδικασία και δεν σημαίνει ότι οι ιδιότητές του έχουν αλλοιωθεί.
100 ml