Κόκκινο πέστο από λιαστές ντομάτες (ως κύριο συστατικό), τυρί πεκορίνο, ελαιόλαδο, κάσιους, αμύγδαλα και κουκουνάρια. Το πεκορίνο είναι ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα. Με χαρακτηριστική γεύση και άρωμα, το τυρί πεκορίνο ήταν ένα από τα πρώτα τυριά που παρήχθησαν στην Ιταλία και θεωρούνταν λιχουδιά. Η γεύση της ντομάτας είναι διακριτικά αναμεμειγμένη με τον συνδυασμό πρόβειου τυριού, κάσιους, αμύγδαλα και κουκουνάρια – το αποτέλεσμα είναι ένα κρεμώδες κόκκινο καρύκευμα που συνδυάζεται εύκολα με ζυμαρικά, πίτσα, σαλάτες, μπρουσκέτες, τυριά. Παστεριωμένο προϊόν.
Τρόπος χρήσης:
ως καρύκευμα για πιάτα ζυμαρικών, σε τοστ.
Συστατικά του κόκκινου πέστο:
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο* 35,1%, αποξηραμένες ντομάτες* 27%, πολτός ντομάτας* 13,8%, κάσιους* 6%, τυρί πεκορίνο* 5%, νερό, αμυγδάλα*, βασιλικός*, αλάτι, μαϊντανός*, κουκουνάρι*, σέλινο*, μηλόξυδο*, σκόρδο.
* βιολογικά συστατικά
Περιέχει ξηρούς καρπούς, σέλινο και λακτόζη!
Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε το εντός 10 ημερών και φυλάξτε το στο ψυγείο.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 2005kJ/485kcal
Λιπαρά - 41.9 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 7.02 g
Υδατάνθρακες - 20.4 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 5.78 g
Φυτικές ίνες - 4.5 g
Πρωτεΐνες - 4.34 g
Αλάτι - 1.36 g
130 γρ.