Το αγαπημένο κριθαράκι σε 100% βιολογική έκδοση και φτιαγμένο από το καλύτερης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης σιμιγδάλι σκληρού σίτου, το οποίο καλλιεργείται στην Πελοπόννησο, ζυμωμένο και αποξηραμένο στο εργοστάσιό της Gaia Greek. Χρησιμοποιείται για γιουβέτσι, μαγειρεύεται σε σάλτσα ντομάτας με κρεμμύδι και ελαιόλαδο και αποτελεί επίσης δημοφιλές συνοδευτικό για ψητό κρέας. Χωρίς προσθήκη αλατιού. Κατάλληλο για βίγκαν διατροφή και για παιδιά.
Πώς χρησιμοποιείται το βιολογικό κριθαράκι:
Βράζουμε για 13-15 λεπτά και στραγγίζουμε.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια 1603kJ / 378kcal
Λιπαρά 1 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,6 g
Υδατάνθρακες 78 g
εκ των οποίων σάκχαρα 4,8 g
Φυτικές ίνες 3,3
Πρωτεΐνες 12,60 g
Αλάτι 1.06 g
Συστατικά:
100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου*
* από βιολογική καλλιέργεια
330 g