Κρέμα βρώμης μαγειρικής, χωρίς λακτόζη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι - μια φυτική εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή κρέμα μαγειρικής. Κατάλληλη για κρύα και ζεστά πιάτα, ακατάλληλη για χτύπημα. Δοκιμάστε να ετοιμάσετε νόστιμες βίγκαν συνταγές, η κρέμα βρώμης έχει λεπτή γεύση και είναι επίσης κατάλληλη για λαχταριστά επιδόρπια ή καραμέλες. Βίγκαν. UHT (υπερπαστεριωμένο προϊόν).
Διατροφική αξία ανά 100 ml:
Ενεργειακή αξία - 343 kJ / 83 kcal;
Λιπαρά 7.3 g,
εκ των οποίων κορεσμένα 0.9 g;
Υδατάνθρακες 3.4 g,
εκ των οποίων σάκχαρα 0.0 g;
Φυτικές ίνες 0.4 g;
Πρωτεΐνες 0.7 g;
Αλάτι 0.1 g.
Λακτόζη 0 g
Συστατικά της κρέμας βρώμης μαγειρικής - BIO:
νερό, ηλιέλαιο* 7%, αλεύρι βρώμης* 6%, πυκνωτικό: κόμμι ξανθάνης, θαλασσινό αλάτι.
* από βιολογική γεωργία.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και σόγια. Μετά το άνοιγμα, βάλτε το στο ψυγείο και καταναλώστε το εντός 4 ημερών.
200 ml