100% βίγκαν κρέμα βανίλιας, με BIO συστατικά και χωρίς γλουτένη. Κρέμα πούντινγκ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κρύα ή ψημένη στο φούρνο ως γέμιση για πίτες, κέικ και αρτοσκευάσματα.
Οδηγίες χρήσης:
Χρειάζεστε 125 ml παγωμένου ροφήματος ξηρών καρπών (σόγια, αμύγδαλο ή καρύδα) ή γάλα και 75g. βίγκαν ή απλό γιαούρτι. Τοποθετήστε το περιεχόμενο του παγωμένου πακέτου ποτού και το γιαούρτι σε ένα μπολ ανάμειξης. Χτυπήστε για 2 λεπτά στη μέγιστη ταχύτητα με μίξερ χειρός. Αφήστε την κρέμα να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε μια φρουτόπιτα, για παράδειγμα - απλώστε την κρέμα ομοιόμορφα σε ένα φύλλο κρούστας, καλύψτε με φρούτα και με γλάσο κέικ. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα ως διακόσμηση επιδορπίων, προσθέστε μόνο 100 ml υγρού και για καλύτερο αποτέλεσμα - ένα πακέτο σταθεροποιητή κρέμας και χτυπήστε για 1 λεπτό.
Συστατικά:
ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ινουλίνη*, άμυλο καλαμποκιού*, πυκνωτικό: κόμμι χαρουπιού*, ρυζάλευρο*, πρωτεΐνη μπιζελιού*, πυκνωτικό: πηκτίνη, βανίλια μπέρμπον* (0,6%), σκόνη χυμού λεμονιού* (χυμός λεμονιού*, μαλτοδεξτρίνη * ), αλάτι.
* BIO συστατικό
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αμύγδαλα, μουστάρδα και σόγια.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1484 kJ / 351 kcal.
Λιπαρά - <0,5 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - <0,1 g;
Υδατάνθρακες - 76 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 62 g.
Φυτικές ίνες - 18 g;
Πρωτεΐνες - 1,8 g;
Αλάτι - 0,14 g
50 g