Ψητά κράκερ, παρασκευασμένα σύμφωνα με μία πρωτότυπη συνταγή με αλεύρι σίκαλης, γκι, θαλασσινό αλάτι και σπανάκι. Ένας μοναδικός συνδυασμός, φτιαγμένος με την επιθυμία να γίνουν νόστιμα και χορταστικά. Τα συστατικά επιλέγονται προσεκτικά μόνο από πιστοποιημένους βιολογικούς παραγωγούς, χωρίς ΓΤΟ, χωρίς διογκωτικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, γλυκαντικά ή χρωστικές ουσίες.
Το μυστικό της μοναδικής γεύσης τους βρίσκεται στην τεχνολογία παραγωγής. Τα κράκερ ψήνονται στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία. Το αλεύρι που χρησιμοποιείται, είναι σίκαλης - πλούσιο σε φυτικές ίνες. Το λίπος που χρησιμοποιείται είναι το βιολογικό βούτυρο ghee – καθαρισμένο αγελαδινό βούτυρο (με αφαιρούμενες πρωτεΐνες γάλακτος και ακαθαρσίες).
Συστατικά στα Κράκερ σίκαλης με σπανάκι - ΒΙΟ:
αλεύρι ολικής αλέσεως σίκαλης* (γλουτένη) (45,6%), βούτυρο αγελαδινό ghee*, θαλασσινό αλάτι*, σπανάκι* (17,5%), σκόρδο σε γκρανόλα, σουσάμι*.
Διατροφική αξία ανά 100g / 60g:
Ενέργεια - 1905 kJ/455 kcal / 1143 kJ/273 kcal
Λιπαρά - 23,1 g / 13,9 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 13,3 g / 8 g.
Υδατάνθρακες - 60,5 g / 36,3 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 2 g / 1,2 g.
Φυτικές ίνες - 14,8 g / 8,9 g;
Πρωτεΐνες - 8,8 g / 5,3 g;
Αλάτι - 2,5 g / 1,5 g.
60 g