Τσιπς καρύδας, βιολογική παραγωγή.
Η διαδικασία με την οποία προετοιμάζονται τα τσιπ έχει ως εξής:
Τα φρούτα καρύδας συλλέγονται, το σκληρό κέλυφος αφαιρείται και πλένεται με χλωριωμένο νερό (πρότυπο πόσιμο νερό). Στη συνέχεια αποστειρώνονται σε βραστό νερό για 90 δευτερόλεπτα, κόβονται σε λεπτά τεμάχια, ξηραίνονται (10 λεπτά στους 90°C) και ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία (20-25 λεπτά στους 105°C). Αυτό ακολουθείται από ψύξη και τελική διαλογή και καθαρισμό μέσω ενός κόσκινου.
Τσιπ καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα υγιεινό σνακ, ένα συμπλήρωμα για μούσλι, φρουτοσαλάτες και επιδόρπια, γιαούρτι και κουνήματα.
Σύνθεση:
Φρούτα Cocos nucifera.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr