Το αλεύρι καλαμποκιού χρησιμοποιείται ευρέως στα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και γλυκά. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή καλαμποκόψωμου χωρίς γλουτένη, πίτες, κρέμες και ρεβανί.
Πώς χρησιμοποιείται το βιολογικό καλαμποκάλευρο:
Χρησιμοποιήστε το για ως πανάρισμα ή για να φτιάξετε σπιτικό ψωμί χωρίς γλουτένη ή για άλλα αρτοσκευάσματα.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια 1548 kJ / 370 kcal
Λιπαρά 1,2 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,3 g
Υδατάνθρακες 79,4 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1,6 g
Φυτικές ίνες 3,9 g
Πρωτεΐνες 7,1 g
Αλάτι 0,02 g
Συστατικά:
100% αλεύρι καλαμποκιού
* Από βιολογική καλλιέργεια
1 kg