Ιδανικό για την παραδοσιακή συντήρηση μαρμελάδων και ζελέδων. Λειτουργεί ως ρυθμιστής οξύτητας και ως συντηρητικό.
Τρόπος χρήσης:
Είναι κατάλληλο για την παρασκευή μαρμελάδων και κομπόστας, καθώς ενισχύει το φυσικό άρωμα των φρούτων. Προσθέστε 5 έως 10 g κιτρικού οξέος ανά 1 kg προϊόντος φρούτων πριν από τη διανομή του σε γυάλινα βάζα. Η δοσολογία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του φρούτου. Επιπλέον συμβουλή: προσθέστε μια δόση κιτρικού οξέος Lecker's στο γλάσο της τούρτας σας για να προσθέσετε μια πινελιά φρεσκάδας.
Συστατικά:
ξηρό κιτρικό οξύ 100%.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1300 kJ/300kcal
Λιπαρά – 0g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0g
Υδατάνθρακες – 0g,
εκ των οποίων σάκχαρα – 0g
Πρωτεΐνες – 0g
Αλάτι – 0 g
10 g