Τιμή: € 1.85 (€ 1.85 / 100 γρ.)
Το Κάλα Νάμακ (Kala Namak), που ονομάζεται και μαύρο αλάτι, χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό. Αναμιγνύεται με τους σπόρους του μαύρου μυροβαλάνου (χαριτάκι), οι οποίοι προσδίδουν στα φαγητά μια θειώδη γεύση. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ινδία, όπου προστίθεται σε τσάτνεϊ (ινδική σάλτσα με γλυκόξινη γεύση), σε τσαάτ (πικάντικο ινδικό σνακ) ή στο διάσημο ραΐτι. Στη βίγκαν κουζίνα, το Κάλα Νάμακ χρησιμοποιείται συχνά για τον αρωματισμό του τόφου. Το μαύρο αλάτι εκτιμάται ιδιαίτερα στο τραπέζι λόγω της αβγώδους γεύσης που δίνει στο φαγητό.
Προσθέστε σε λαχανικά, εξωτικά φρούτα και φρουτοσαλάτες ή σε ψάρια. Χρησιμοποιήστε το σε ροφήματα με χυμούς φρούτων ή λαχανικών για λεπτότερη γεύση.
κρυσταλλικό ψιλό αλάτι Κάλα Νάμακ και σπόροι από Χαριτάκι (Terminalia Chebula).
Το ονομά σας:
Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση:
Το μηνυμά σας:
Άλλο: (Παρακαλούμε, αφήστε κενό εδώ):
* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας