Αποξηραμένα φύλλα μαύρου τσαγιού Assam, πρώτης συγκομιδής, ταξινόμησης FTGFOP1 (Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe 1). Λαμβάνεται από φυτά τσαγιού που αναπτύσσονται και στις δύο πλευρές του ποταμού Brahmaputra, γύρω από τον οποίο υπάρχει ένα ζεστό και υγρό κλίμα. Το κλίμα αυτό παρέχει ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των θάμνων τσαγιού από τους οποίους συλλέγονται τα λεπτά φύλλα με πλούσιο άρωμα.
Το ινδικό τσάι Assam έχει έντονη, βυνώδη γεύση με διακριτικές νότες μελιού. Το παρασκευασμένο διάλυμα έχει ένα πυκνό, κορεσμένο σκούρο χρώμα. Μπορεί να καταναλωθεί ως καθαρό τσάι Assam ή να συνδυαστεί με άλλα μείγματα τσαγιού που χρησιμεύουν ως βάση, όπως το δημοφιλές μείγμα ανατολικών φύλλων από την Ανατολική Φρισία. Για να απολαύσετε πλήρως τη γεύση του μαύρου τσαγιού Assam, μπορείτε να προσθέσετε κρέμα, γάλα ή φυτικό ρόφημα στην παρασκευή και να σερβίρετε με καραμέλες, αποξηραμένα φρούτα ή μικρά κέικ - μία κομψή κλασική απόλαυση για κάθε μέρα.
Γεύση: λεπτή, πικάντικη.
Τρόπος παρασκευής του Ινδικού μαύρου τσαγιού Assam - πρώτης συγκομιδής - χύμα:
Βράζετε 1 κ.γ. από το τσάι σε βραστό νερό (100°C) και το αφήνετε για 3-4 λεπτά.
Συστατικά:
μαύρο τσάι
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr