Διττανθρακική Σόδα - Zoyashop

Διττανθρακική Σόδα, ZoyaShop ®, 200 γρ. /500 γρ. /1 Κιλά

Τιμή: € 1.65 (€ 0.83 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
  • Κορυφαίο σε πωλήσεις
  • Ανοιξιάτικη έκθεση
Κατασκευαστής: ZoyaShop ®
BB date: 31-12-2025
Προέλευση: Ηνωμένο Βασίλειο
SKU: SKU7381
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 1.65
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya



Καθαρή διττανθρακικό σόδα για το μαγείρεμα ή ως συστατικό σε καλλυντικά

Χωρίς αλουμίνιο. Χρησιμοποιείται ως διογκωτικός παράγοντας για την παρασκευή κέικ, μπισκότων και αρτοσκευασμάτων. Μπορεί να προστεθεί σε αποσμητικά, μάσκες και άλλα οικιακά καλλυντικά ή να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο των οικιακών καθαριστικών.

• Καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων
• Αφαιρεί τα λίπη
• Καθαρίζει και αποστειρώνει
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λεκέδες
• Αυξάνει την αποτελεσματικότητα των φυσικών απορρυπαντικών – ½ σόδα στον κάδο του πλυντηρίου ή στο θάλαμο σκόνης
• Μαλακώνει το νερό
• Εξουδετερώνει τις οσμές
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σφουγγάρι κουζίνας για τον καθαρισμό νεροχυτών και σκευών κουζίνας
• Για τον καθαρισμό ψυγείων, μπάνιων, νιπτήρων και άλλα.
• Για να ξεβουλώσετε τις αποχετεύσεις – ρίξτε ½ φλιτζάνι σόδα στο άνοιγμα της αποχέτευσης και προσθέστε 1 κούπα ξύδι. Αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ανοίξτε το ζεστό νερό για 1 ή 2 λεπτά.


Συνταγή από το Zoyashop Gr
Ψωμί Σόδας
Θα χρειαστούμε:
• 2 φλιτζάνια αλεύρι σπέλτα
• 1 κ.γ. διττανθρακική σόδα
• 1 κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων
• 1 κ.γ. μέλι
• 1 1/3 φλιτζανιού ανθρακούχο νερό

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά τα ξηρά υλικά με το μέλι και το ανθρακούχο νερό, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα. Πλάθουμε τη ζύμη σε μια μπάλα και την τοποθετούμε σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος. Πασπαλίζουμε με αλεύρι και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, μειώνουμε τη θερμοκρασία στους 180°C και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.
 
Συνταγή από το Zoyashop Gr
Αποσμητική Κρέμα με Σόδα
Θα χρειαστούμε:
• 3 κ.σ. διττανθρακική σόδα
• 5 κ.σ. λάδι καρύδας
• 2 κ.σ. αραρούτι σε σκόνη
• 2 κ.γ. καρναουβικός κηρός
• 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο γλυκού πορτοκαλιού
• 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
• 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο μέντας

Λιώστε το λάδι καρύδας και τον καρναουβικό κηρό σε μπεν-μαρί. Προσθέτουμε τη μαγειρική σόδα, το αραρούτι και τα αιθέρια έλαια και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε κατάλληλο βαζάκι και το εφαρμόζουμε σε καθαρό δέρμα.
 

Περιεχόμενο:

Καθαρή διττανθρακική σόδα
 Περιεκτικότητα σε αλουμίνιο <0,2mg/kg.

200 g / 500 g / 1 kg

Προτεινόμενα Προιόντα

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 3.35
    Το δισανθρακικό νάτριο ονομάζεται επίσης μαγειρική σόδα και χρησιμοποιείται κυρίως ως παράγοντας ψησίματος για την παρασκευή μπισκότων (ψωμί, αρτοσκευάσματα κ.λπ.). Μπορεί να προστεθεί σε αποσμητικά, μάσκες και άλλα οικιακά καλλυντικά ή να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο οικιακών καθαριστικών.

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat