Γλυκαντικό πηκτώματος χωρίς ζάχαρη - ΒΙΟ - Zoyashop

Γλυκαντικό πηκτώματος χωρίς ζάχαρη - ΒΙΟ, BIOENERGIE, 270 γρ.

Τιμή: € 8.55 (€ 3.17 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
  • Κορυφαίο σε πωλήσεις
Expected delivery date
Κατασκευαστής: BIOENERGIE
SKU: SKU15610
Aναμένουμε παράδοση στις 10.07.2024
Ποσότητα:
-
+
€ 8.55
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya

Αναμένουμε να έχουμε αυτό το προϊόν σε απόθεμα:
Wed, 10 Jul 2024


Μείγμα πηκτώματος για γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδα και ζελέ

Έτοιμο μείγμα χωρίς ζάχαρη με διπλή δράση - πηκτωματοποίηση και γλύκανση. Ο συνδυασμός ερυθριτόλης και άγαρ άγαρ μετατρέπει τα φρούτα και τα υγρά σε γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ζελέ, καθώς και γλάσο για επιδόρπια και τούρτες. Χωρίς αλλεργιογόνα και ΓΤΟ και με λιγότερη περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Οδηγίες χρήσης του Γλυκαντικού πηκτώματος χωρίς ζάχαρη - ΒΙΟ:

Μια συσκευασία είναι αρκετή για την πηκτωματοποίηση 1 κιλού φρούτων. Ανακινήστε το πακέτο πριν από τη χρήση. Προσθέστε ολόκληρη τη συσκευασία (270 γραμμάρια) σε 1 κιλό φρούτων, αφήστε να πάρει βράση και βράστε σε χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Με λιγότερα φρούτα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η αναλογία είναι περίπου 4:1. Στη συνέχεια αδειάζετε σε γυάλινα βάζα/βαζάκια που έχετε ήδη προετοιμάσει, κλείστε καλά και αφήστε τα να κρυώσουν με τον πάτο προς τα πάνω. Αποθηκεύστε τα γλυκά και τα ζελέ σε ξηρό και σκοτεινό μέρος και ανοιχτά - στο ψυγείο.

Συστατικά:

ερυθριτόλη*, πηκτίνη*, άγαρ-άγαρ*, άμυλο πατάτας* / άμυλο βελονιάς*.
* βιολογικά συστατικά

Διατροφική αξία ανά 100g:

Ενεργειακή αξία - 89kJ / 21kcal;
Λιπαρά - 0 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g.
Υδατάνθρακες - 98 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 0 g,
εκ των οποίων πολυσθενείς αλκοόλες - 93 g.
Φυτικές ίνες - 0 g;
Αλάτι - 0,06 g.

270 g

Προτεινόμενα Προιόντα

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 4.15
    Το άγαρ-άγαρ είναι ένας πολυσακχαρίτης που προέρχεται από κόκκινα και καστανά φύκια. Ιδιαίτερα δημοφιλής στους χορτοφάγους, το άγαρ-άγαρ χρησιμοποιείται κυρίως ως φυτική εναλλακτική λύση σε ζελατίνη. Είναι κατάλληλο για την παρασκευή ζελέ, μους, πουτίγκες και άλλα επιδόρπια ή για πάχυνση των σαλτσών.

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat