Έτοιμο μείγμα χωρίς ζάχαρη με διπλή δράση - πηκτωματοποίηση και γλύκανση. Ο συνδυασμός ερυθριτόλης και άγαρ άγαρ μετατρέπει τα φρούτα και τα υγρά σε γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ζελέ, καθώς και γλάσο για επιδόρπια και τούρτες. Χωρίς αλλεργιογόνα και ΓΤΟ και με λιγότερη περιεκτικότητα σε θερμίδες.
Οδηγίες χρήσης του Γλυκαντικού πηκτώματος χωρίς ζάχαρη - ΒΙΟ:
Μια συσκευασία είναι αρκετή για την πηκτωματοποίηση 1 κιλού φρούτων. Ανακινήστε το πακέτο πριν από τη χρήση. Προσθέστε ολόκληρη τη συσκευασία (270 γραμμάρια) σε 1 κιλό φρούτων, αφήστε να πάρει βράση και βράστε σε χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Με λιγότερα φρούτα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η αναλογία είναι περίπου 4:1. Στη συνέχεια αδειάζετε σε γυάλινα βάζα/βαζάκια που έχετε ήδη προετοιμάσει, κλείστε καλά και αφήστε τα να κρυώσουν με τον πάτο προς τα πάνω. Αποθηκεύστε τα γλυκά και τα ζελέ σε ξηρό και σκοτεινό μέρος και ανοιχτά - στο ψυγείο.
Συστατικά:
ερυθριτόλη*, πηκτίνη*, άγαρ-άγαρ*, άμυλο πατάτας* / άμυλο βελονιάς*.
* βιολογικά συστατικά
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 89kJ / 21kcal;
Λιπαρά - 0 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g.
Υδατάνθρακες - 98 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 0 g,
εκ των οποίων πολυσθενείς αλκοόλες - 93 g.
Φυτικές ίνες - 0 g;
Αλάτι - 0,06 g.
270 g