Παράγεται από ώριμες ντομάτες μακράς διάρκειας που καλλιεργούνται σε αγροκτήματα στο δέλτα Po της Ιταλίας. Οι ποικιλίες που επιλέγονται για τη σειρά των έτοιμων πουρέ και σάλτσας έχουν ένα σταθερό, καλά δομημένο σαρκώδες μέρος, με γλυκιά και λεπτή γεύση. Οι ντομάτες συγκομίζονται τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του ιδανικού σταδίου ωρίμανσης και επεξεργάζονται έως και 8 ώρες μετά τη συγκομιδή για να διατηρήσουν το άρωμα, τη γεύση και τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Μετά το πλύσιμο και την επιλογή, το δέρμα αφαιρείται με ατμό και στη συνέχεια οι ντομάτες συνθλίβονται, στραγγίζονται και πυκνώνονται. Το μείγμα βράζεται, εμφιαλώνεται και παστεριώνεται για εγγυημένη αντοχή. Η γεύση των ντοματών ελέγχεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας - από το χωράφι έως την επεξεργασία τους για να εξασφαλιστεί η καλύτερη γεύση.
Κατάλληλο για παρασκευή σούπας, κύριων πιάτων ή ιταλικών σπεσιαλιτέ.
Συστατικά Βιολογικός πουρές ντομάτας:
Ντομάτες βιολογικής καλλιέργειας.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g
Ενεργειακή τιμή - 141kJ / 33kcal;
Λίπος - 0 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g;
Υδατάνθρακες - 5,3 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 4,4 g;
Πρωτεΐνη - 1,7 g;
Αλάτι - 0 g.
Αποθήκευση: Σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μόλις ανοίξετε, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 3-4 ημερών.
500 γρ