Ρόφημα με βιολογικό στιγμιαίο καφέ – έντονο εσπρέσο με εξαιρετικά αρωματικό μείγμα από ρομπούστα και αράμπικα. Για πιο απαλή γεύση προσθέσαμε γάλα από τη Βόρεια Γερμανία και ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Υπέροχο! Επιπλέον, προετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα.
Τρόπος παρασκευής:
Ο καπουτσίνο σας θα έχει καλύτερη γεύση αν τον περιχύσετε με ζεστό αλλά όχι βραστό νερό (περίπου 80°C). Ανακατέψτε. Έτοιμος.
Από μία συσκευασία μπορείτε να φτιάξετε περίπου 16 φλιτζάνια καπουτσίνο. 1 φλιτζάνι καπουτσίνο φτιάχνεται με 3-4 κουταλάκια του καφέ με μύτη. Καταναλώστε έως και 4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα.
Συστατικά:
αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη*, ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*°, στιγμιαίος καφές*° (16%), λάδι καρύδας*, θαλασσινό αλάτι.
*Συστατικό βιολογικής προέλευσης, °Συστατικό δίκαιου εμπορίου.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1678 kJ / 398 kcal
Λιπαρά – 8.9 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 8.0 g
Υδατάνθρακες – 61 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 51 g
Φυτικές ίνες - 4.9 g
Πρωτεΐνες – 16 g
Αλάτι – 0.93 g
Παράγεται στην:
Γερμανία
200 g