100% Арабика кафе зърна, отгледани в Перу.
Νόστιμος, απαλός και συναρπαστικός βελούδινος συνδυασμός, ο καφές Saldac καλλιεργείται στην περιοχή Chanchamayo του κεντρικού Περού και καβουρδίζεται στη Γαλλία μεταξύ 180°C και 200°C για 16-18 λεπτά.
(Επαρχία Chanchamayo, κεντρικό Περού)
Για να τον απολαύσετε στο ακέραιο, καταναλώστε τον εντός 2 εβδομάδων. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος σε κουτί που κλείνει καλά.
Συστατικά του Βιολογικού Καφέ Palomar σε Κόκκους - Arabica:
Κόκκοι καφέ Arabica από βιολογική καλλιέργεια
250 γρ.