Νόστιμος, απαλός και συναρπαστικός βελούδινος συνδυασμός, ο καφές Saldac καλλιεργείται στην περιοχή Chanchamayo του κεντρικού Περού και καβουρδίζεται στη Γαλλία μεταξύ 180°C και 200°C για 16-18 λεπτά.
(Επαρχία Chanchamayo, κεντρικό Περού)
Για να τον απολαύσετε στο ακέραιο, καταναλώστε τον εντός 2 εβδομάδων.
Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος σε κουτί που κλείνει καλά.
Σχετικά χοντροαλεσμένος, κατάλληλος για καφετιέρα και μπρίκι.
Συστατικά (INCI):
Αλεσμένοι κόκκοι καφέ ποικιλίας Arabica από βιολογική καλλιέργεια
Προέλευση του Βιολογικού Αλεσμένο Καφέ Arabica Palomar:
Περού
250 γρ.