Μπορείτε να κατεβάσετε το Πιστοποιητικό Βιολογικών Προϊόντων ΕΔΩ (απαιτείται Adobe PDF Reader).
Η σκόνη σκόρδου παρασκευάζεται από αποξηραμένες και ψιλοαλεσμένες σκελίδες σκόρδου. Ένα κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο σκόρδο ισούται με 1/8 κουταλάκι του γλυκού σκόνης σκόρδου. Στη μορφή μπαχαρικού, το άρωμα και η επίγευση του σκόρδου είναι πιο γλυκά και λιγότερο έντονα.
Τρόπος χρήσης:
Όταν μαγειρεύετε με αυτό, μην το προσθέτετε στο τέλος, καθώς χρειάζεται χρόνο για να απορροφήσει τα υγρά και να αναπτύξει τη γεύση του. Διαλύεται πολύ καλά σε υγρά, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για σάλτσες και μαρινάδες.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 1482kJ/354kcal
Λιπαρά - 0.3 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0.1 g
Υδατάνθρακες - 70.4 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 0.3 g
Πρωτεΐνες - 15.8 g
Αλάτι - 0.1 g
Συστατικά:
Σκόρδο σε σκόνη από βιολογική καλλιέργεια.
Προέλευση:
Κίνα/Αίγυπτος
60 γρ.