Λευκό αλεύρι από μαλακό σιτάρι που καλλιεργείται στην ιταλική περιοχή Emilia-Romagna σύμφωνα με τα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας. Το αλεύρι είναι λεπτοαλεσμένο και ισοδυναμεί με το λευκό αλεύρι σίτου για όλες τις χρήσεις. Χαμηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και φύτρα.
Τρόπος χρήσης:
Κατάλληλο για την παρασκευή ψωμιού, πίτσας, τορτίγιας, κέικ και αρτοσκευασμάτων.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 1562kJ/368kcal
Λιπαρά - 1 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0.2 g
Υδατάνθρακες - 76.7 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 1.3 g
Φυτικές ίνες - 3.5 g
Πρωτεΐνες - 13 g
Αλάτι - 0 g
Συστατικά:
Βιολογικό λευκό αλεύρι μαλακού σίτου
Προέλευση:
Ιταλία
1 kg