Καβουρδισμένο και αλεσμένο κριθάρι που καλλιεργείται στους λόφους της Ιταλίας σύμφωνα με τα πρότυπα της βιολογικής καλλιέργειας. Συγκομίζεται προσεκτικά στα μέσα του καλοκαιριού και επεξεργάζεται σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις θρεπτικές του ιδιότητες. Απαραίτητο μέρος της μεσογειακής διατροφής, το κριθάρι χρησιμοποιείται ως μια καλή φυσική εναλλακτική λύση για τον καφέ και τα αναζωογονητικά ροφήματα, καθώς δεν περιέχει καφεΐνη.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1528kJ/359kcal
Λιπαρά – 0.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.1 g
Υδατάνθρακες – 82 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0.5 g
Φυτικές ίνες – 6.7 g
Πρωτεΐνες – 6.8 g
Αλάτι – 0 g
Αποθήκευση:
Σε δροσερό, ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε σε καλά κλεισμένο δοχείο.
Συστατικά:
Βιολογικό κριθάρι
Πληροφορίες για αλλεργιογόνα:
* Περιέχει γλουτένη.
Προέλευση:
Ιταλία
500 γρ.