Βιολογικό Αλεύρι Καρύδας - Zoyashop

Βιολογικό Αλεύρι Καρύδας, ZoyaShop ®, 400 γρ.

Τιμή: € 3.15 (€ 0.79 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
  • Κορυφαίο σε πωλήσεις
Κατασκευαστής: ZoyaShop ®
BB date: 14-02-2025
Προέλευση: Σρι Λάνκα
SKU: SKU2565
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 3.15
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya



Περιγραφή:

Μπορείτε να κατεβάσετε το Πιστοποιητικό Βιολογικών Προϊόντων ΕΔΩ (απαιτείται Adobe PDF Reader).

Αλεύρι το οποίο έχει παρασκευαστεί από τη φρέσκια λευκή σάρκα της καρύδας, η οποία καλλιεργείται σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας στη Σρι Λάνκα. Αυτός ο βρώσιμος καρπός ξηραίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία, στη συνέχεια αποβουτυρώνεται και αλέθεται μέχρι να αποκτήσει φίνα υφή.

Τρόπος χρήσης:

Κατάλληλο για την παρασκευή διαφόρων γλυκισμάτων. Αντικαταστήστε λίγο από το αλεύρι, το οποίο χρησιμοποιείτε για περισσότερη πυκνότητα και εξωτική γεύση. Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας επεξεργασίας του, το αλεύρι καρύδας είναι κατάλληλο για την παρασκευή ωμών καραμελών, μπισκότων και κέικ. Προσθέστε το σε smoothie φρούτων ή σε μιλκσέικ για να βελτιώσετε την πυκνότητα τους.

Συστατικά:

Βιολογικό αλεύρι καρύδας

400 γρ.

 

Συνταγή από το ZoyaShop

Smoothie Καρύδας-Μπανάνας

Θα χρειαστούμε:
2 κατεψυγμένες μπανάνες, 1/4 κ.γ. σκόνη βανίλιας, 2 κ.σ. αγαύη/μέλι/ζάχαρη καρύδας, 1 κ.σ. αλεύρι καρύδας, 1 μπάλα παγωτό ή 1 φλιτζάνι κατεψυγμένα ροδάκινα, 2 φλιτζάνια γάλα σόγιας

Ανακατέψτε στο μπλέντερ και απολαύστε!

 

 

Συνταγή από το ZoyaShop

Παγωμένο Ρόφημα Καρύδας

Θα χρειαστούμε:
10-12 παγάκια, 1 κούπα νερό, 1-2 κ.σ. πρωτεΐνη ρυζιού/κάνναβης, 1 κ.σ. λάδι καρύδας, 1 κ.σ. αλεσμένος λιναρόσπορος, 1 κ.γ. σκόνη βανίλιας, 3-4 κ.σ. αλεύρι καρύδας

Ανακατέψτε καλά στο μπλέντερ και απολαύστε!

 

 

Συνταγή από το ZoyaShop

Κρέπες Φρούτων

Θα χρειαστούμε:
1 μπανάνα, 1 μικρό μήλο, 1 κ.σ. λιναρόσπορος, 1/4 κ.γ. γάλα ξηρών καρπών (αμυγδάλου, σόγιας κ.λπ.), 2 κ.σ. λάδι καρύδας, 2 κ.σ. αλεύρι καρύδας, 1/3 της κούπας νιφάδες βρώμης, μια πρέζα κανέλα ή/και μοσχοκάρυδο, μια πρέζα βανίλια σε σκόνη.

Ανακατέψτε τη μπανάνα, το μήλο, τον λιναρόσπορο και το γάλα ξηρών καρπών στο μπλέντερ. Αφήστε το μείγμα για 10 λεπτά όσο ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά. Αυτό θα επιτρέψει στον λιναρόσπορο να ζελατινοποιηθεί και να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό των αυγών. Ανακατέψτε καλά τα υπόλοιπα υλικά και προσθέστε τα στα άλλα. Ψήνουμε τις κρέπες σε ένα τηγάνι χρησιμοποιώντας 2 κ.σ. λάδι καρύδας – 4 λεπτά από τη μία πλευρά, στη συνέχεια προσθέτουμε άλλες 2 κ.σ. λάδι καρύδας και γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για περίπου 3 λεπτά.

 

 

Συνταγή από το ZoyaShop

Σούπα Γλυκοπατάτας

Θα χρειαστούμε:
1 κ.γ. αλεύρι καρύδας, 1 κ.γ. λάδι καρύδας, 1 1/2 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών, 1 1/2 φλιτζάνι ψημένες/βρασμένες και κομμένες σε κύβους γλυκοπατάτες, 1/4 φλιτζάνι τζίντζερ (σε σκόνη ή φρέσκο), 1/8 φλιτζάνι κανέλα, 1/8 φλιτζάνι μοσχοκάρυδο, 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας ή γάλα ξηρών καρπών, αλάτι Ιμαλαΐων και πιπέρι

Σε μια βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το αλεύρι καρύδας και το λάδι καρύδας, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να πάρει μια ελαφριά καραμελένια απόχρωση. Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες, το τζίντζερ, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και αφήνουμε για 5 λεπτά το πολύ. Αδειάζουμε τη σούπα (όλη ή μέρος της, ανάλογα με το μέγεθος του μπλέντερ) στο μπλέντερ και τη χτυπάμε. Επιστρέφουμε το μείγμα στη φωτιά και προσθέτουμε το γάλα καρύδας/ξηρών καρπών, αλάτι και πιπέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά - η σούπα μας είναι έτοιμη! Για 4 μερίδες.

Προτεινόμενα Προιόντα

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat