Ευχάριστος συνδυασμός της πλούσιας γεύσης του κακάο και της πικάντικης νότας της ψιλοτριμμένης ρίζας τζίντζερ. Το κακάο που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αυτής της σοκολάτας προέρχεται από φυτείες κακάο που καλλιεργούνται από μικρούς συνεταιριστικούς παραγωγούς στην Κόστα Ρίκα, στην καρδιά της Κεντρικής Αμερικής. Μετά τη συγκομιδή, οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται προσεκτικά. Η μετατροπή τους σε σοκολάτα υψηλής ποιότητας καθοδηγείται από Ελβετούς σοκολατοποιούς.
Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας και τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 2370 kJ / 572 kcal
Λιπαρά – 42 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 26 g
Υδατάνθρακες – 34 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 29 g
Πρωτεΐνες – 9 g
Αλάτι – 0 g
Συστατικά:
Πάστα κακάου*, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου* (27%), βούτυρο κακάο*, τζίντζερ σε σκόνη* (2%), λοβοί βανίλιας*
* συστατικά βιολογικής γεωργίας
Ελάχιστη περιεκτικότητα σε κακάο - 70%.
Πληροφορίες για αλλεργιογόνα:
* Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, φουντουκιών, αμυγδάλων και φιστικιών.
Προέλευση:
Ιταλία
50 γρ.