Το κακάο που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αυτής της σοκολάτας προέρχεται από φυτείες κακάο που καλλιεργούνται από μικρούς συνεταιριστικούς παραγωγούς στην Κόστα Ρίκα, στην καρδιά της Κεντρικής Αμερικής. Μετά τη συγκομιδή, οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται προσεκτικά. Η μετατροπή τους σε σοκολάτα υψηλής ποιότητας καθοδηγείται από Ελβετούς σοκολατοποιούς. Το ίδιο το προϊόν έχει μια υπέροχη γεύση που απευθύνεται στους πιο φανατικούς λάτρεις της μαύρης σοκολάτας με πλούσιο χαρακτήρα κακάο.
Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας και τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1530 kJ/611 kcal
Λιπαρά – 51 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 31 g
Υδατάνθρακες – 23 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 17 g
Πρωτεΐνες – 9 g
Αλάτι – 0 g
Συστατικά:
Πάστα κακάο*, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*(17%), βούτυρο κακάο*, καβουρδισμένοι και θρυμματισμένοι κόκκοι κακάο*(10%), βανίλια*
* συστατικά από βιολογική γεωργία
Ελάχιστη περιεκτικότητα σε κακάο – 80%
Πληροφορίες για αλλεργιογόνα:
* Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, φουντουκιών, αμυγδάλων και φιστικιών.
Προέλευση:
Ιταλία
100 γρ.