Φυτική εναλλακτική για το πρωινό σας, χωρίς γλουτένη. Με βάση το αλεύρι ρεβιθιού, η γεύση μπορεί να συμπληρωθεί με λαχανικά, μπαχαρικά ή μαύρο αλάτι. Χρησιμοποιήστε επίσης για πιάτα όπως τηγανητό ρύζι ή σπαγγέτι, ζεστά ή αλμυρά μάφιν. Μια καλή εναλλακτική για ένα γρήγορο πρωινό ή μεσημεριανό όπου κι αν βρίσκεστε, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηγάνι και κρύο νερό. Καρυκευμένο με διάφορα νόστιμα μπαχαρικά όπως κουρκουμά, κόκκινη πιπεριά, μοσχοκάρυδο και σχοινόπρασο. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από εντελώς βιολογικά συστατικά που δεν περιέχουν γλουτένη.
Πώς να φτιάξουμε το βίγκαν υποκατάστατο για χτυπητά αυγά - BIO:
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Αναμείξτε το περιεχόμενο της συσκευασίας με 125 ml κρύο νερό. Ρίξτε λίπος στο ζεστό τηγάνι και ρίξτε το έτοιμο μείγμα 3 φορές. Μετά από 3 λεπτά, γυρίστε τα κομμάτια και μαγειρέψτε για άλλο 1 λεπτό, στη συνέχεια σπάστε τα χρησιμοποιώντας 2 σπάτουλες και ζεστάνετε για άλλο 1 λεπτό. Προσθέστε ένα μικρό κομμάτι μαργαρίνης, ανακατέψτε στο τηγάνι και είστε έτοιμοι.
Συστατικά:
αλεύρι ρεβιθιού* 80%, άμυλο μπιζελιού*, ψύλλιο (φλοιός)*, αλάτι, ινουλίνη*, ίνες καρότου*, σκόνη καρότου*, μπαχαρικά* (σκόρδο*, κύμινο*, κουρκουμά*, μοσχοκάρυδο*, κόκκινη πιπεριά*, άσπρο πιπέρι *, κρεμμύδι*), πρωτεΐνη λιναριού*, σχοινόπρασο*.
*BIO συστατικό
Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Διατροφικές αξίες ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 1365kJ /324kcal;
Λιπαρά - 5,2 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0,9 g.
Υδατάνθρακες - 47 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 3,3 g.
Πρωτεΐνες - 19 g;
Φυτικές ίνες - 7,3 g;
Αλάτι - 3,6 g.
50 g