Το Ararut χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προετοιμασία των cookies που μπορούν να καταναλωθούν από άτομα με στομαχικές διαταραχές.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν δεν θέλετε να σχηματιστούν κρύσταλλα στο σπιτικό παγωτό σας και το βερνίκι φρούτων δεν θα γίνει θολό, όπως με τη χρήση αμύλου αραβοσίτου.
Χρησιμοποιήστε το για να παχύνετε σάλτσες όπως γλυκιά και ξινή σάλτσα και σάλτσα δαμάσκηνου.
Το άμυλο Ararut χρησιμοποιείται σε οικιακά καλλυντικά σε συνταγές για ξηρά σαμπουάν, αποσμητικά, μάσκες, σκόνες προσώπου και μακιγιάζ.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr