Το διττανθρακικό νάτριο είναι ένας απαραίτητος βοηθός για μια ποικιλία δραστηριοτήτων στην κουζίνα και το νοικοκυριό. Κατάλληλο για ψήσιμο και μαγείρεμα - βίγκαν και χωρίς γλουτένη.
Οδηγίες χρήσης:
Έχει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.
1. Ως διογκωτικό για μάφινς, μπισκότα και άλλα αρτοσκευάσματα.
2. Για να εξισορροπηθεί η υπερβολική οξύτητα των φρούτων όπως η σταφίδα ή το φραγκοστάφυλο - ½ κουταλάκι του γλυκού προστίθεται σε 1 κιλό φρούτου(3 g) ανθρακικό νάτριο.
3. Για το μαγείρεμα περισσότερων ινωδών λαχανικών όπως τα όσπρια και ορισμένα είδη λάχανου, προσθέστε 1 κ.γ.. (6 g) σε 1 λίτρο μαγειρικό νερό.
4. Για καφέ και τσάι - μια πρέζα ανθρακικού νατρίου κάνει τον καφέ ή το νερό του τσαγιού πιο μαλακό.
5. Για καθαρισμό - κεραμικά, τα μεταλλικά εξαρτήματα γίνονται πιο γυαλιστερά, οι κουρτίνες λευκαίνουνт
Διατροφικές αξίες για 100 g:
Ενεργειακή αξία - 0kJ / 0kcal;
Λιπαρά - 0 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g.
Υδατάνθρακες - 0 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 0 g.
Φυτικές ίνες - 0 g;
Πρωτεΐνες - 0 g;
Αλάτι - 68,5 g
Συστατικά:
διογκωτικός παράγοντας: ανθρακικό νάτριο (Е500)
20 g