Μείγμα από διαφορετικά είδη αλευριού χωρίς γλουτένη: από ρύζι, ταπιόκα, πατάτα, φαγόπυρο και χαρούπι.
Συστατικά στο Αλεύρι χωρίς γλουτένη και σιτάρι:
μείγμα από διαφορετικά είδη αλευριού (ρύζι, ταπιόκα, πατάτα, φαγόπυρο και χαρούπι), ίνες ζαχαρότευτλου, κόμμι ξανθάνης.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1485kJ/350kcal;
Λιπαρά - 1,7 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0,4 g.
Υδατάνθρακες - 76,1 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 0,5 g.
Πρωτεΐνες - 5,6 g;
Αλάτι - 0,03 g
Αποθήκευση: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Πληροφορίες αλλεργιογόνων: χωρίς ξηρούς καρπούς, χωρίς γάλα, χωρίς αυγά
Χορτοφάγος/Βίγκαν.
1 κιλό