Αλεύρι από 100% μη αποφλοιωμένη φακή που αποτελεί μια καλή πηγή ή εναλλακτική λύση για την παρασκευή νόστιμων συνταγών χωρίς γλουτένη ή βίγκαν. Μπορείτε να το προσθέσετε όταν φτιάχνετε κεφτεδάκια, κράκερ φακές ή σε μικρή ποσότητα ως προσθήκη στο αλεύρι σίτου για να του δώσει γεύση και να το ενισχύσει με πρωτεΐνη. Συνιστάται η χρήση του σε αλμυρές συνταγές, σε ζύμη ψωμιού ή σε άλλα προϊόντα ζυμαρικών.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1467 kJ / 346 kcal.
Λιπαρά 1,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,2 g;
Υδατάνθρακες 57,7 g,
εκ των οποίων σάκχαρα 2,3 g
Φυτικές ίνες 6,1 g;
Πρωτεΐνη 23,6 g;
Αλάτι 0,55 g
Συστατικά στο Αλεύρι φακής - ΒΙΟ:
100% βιολογικές μη αποφλοιωμένες φακές (Lens culinaris L.).
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, γλουτένη, ξηρούς καρπούς, φιστίκια και σουσάμι.
Να φυλάσσεται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος.
300 g