Αλεύρι από μονόκοκκο σιτάρι κατά τη μετάβαση του προς βιολογική γεωργία. Προέλευση: χωριό Σταμπολόβο, Βουλγαρία
Το μονόκοκκο σιτάρι είναι μια παλιά ποικιλία άγριου σιταριού. Διακρίνεται για την υψηλή του καθαρότητα, καθώς καλλιεργείται χωρίς τεχνητά λιπάσματα και γενετικές τροποποιήσεις. Περιέχει μεγάλη ποσότητα ευεργετικών θρεπτικών συστατικών. Το άγριο σιτάρι έχει σχεδόν διπλάσια ποσότητα λιπαρών, πρωτεϊνών, φωσφόρου και βιταμινών Β και Α σε σχέση με άλλα είδη.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr