Το βιολογικό αλεύρι φουντουκιού παρασκευάζεται από καβουρδισμένα φουντούκια για να απελευθερωθεί πλήρως το συναρπαστικό τους άρωμα. Στη συνέχεια αλέθονται σε αλεύρι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστεθεί σε άλλα αλεύρια, για υπέροχα γευστικά επιδόρπια ή για να προστεθεί σε πανάρισμα για επιπλέον γεύση και τραγανότητα. Προϊόν χωρίς γλουτένη.
Πώς χρησιμοποιείται το βιολογικό αλεύρι από καβουρδισμένα φουντούκια:
Για κρέπες, γλυκά, μάφιν, μπισκότα και κέικ. Προσθέστε σε δημητριακά, ροφήματα, γιαούρτι ή πασπαλίστε σε σπιτικά παγωτά ως διακόσμηση. Μπορείτε να αντικαταστήσετε έως και το 25% του αλεύρου στις αγαπημένες σας συνταγές. Η γεύση των φουντουκιών συνδυάζεται με εκείνη της σοκολάτας και της αμυγδαλόπαστας.
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενέργεια 2702.86 kJ / 646 kcal
Λιπαρά 59,5 g
εκ των οποίων κορεσμένα 4,5 g
Υδατάνθρακες 17,6 g
εκ των οποίων σάκχαρα 4,6 g
Φυτικές ίνες 9.4 g
Πρωτεΐνες 15 g
Αλάτι 0 g
Συστατικά:
100% αλεσμένα φουντούκια*
* από βιολογική καλλιέργεια
200 g