Η πάστα από κάσιους είναι ευχάριστα γλυκιά και αλμυρή, ενώ η υφή της είναι πυκνή και απαλή. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και είναι κατάλληλη τόσο για γλυκά, όσο και για αλμυρά επιδόρπια. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική κουζίνα, συχνά ως συστατικό σε σούπες, μαγειρευτά και άλλα φαγητά με κρέας. Παρασκευάζεται από ειδικά επιλεγμένα βιολογικά κάσιους, τα οποία καβουρδίζονται και αλέθονται, διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο τη γεύση και τα ευεργετικά συστατικά του ξηρού καρπού. Για άμεση κατανάλωση. Ανακατέψτε πριν από τη χρήση!
Συστατικά της βιολογικής πάστας από κάσιους:
Καβουρδισμένα κάσιους, βιολογικής καλλιέργειας.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς, φιστίκια και σουσάμι.
Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως, ερμητικά κλειστό.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 2363 kJ / 569 kcal
Λιπαρά - 39.11 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 10.87 g
Υδατάνθρακες - 37.56 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 8.70 g
Φυτικές ίνες - 8.64 g
Πρωτεΐνες - 20.90 g
Αλάτι - 0.20 g
200 g