Κόκκινο ταϊλανδέζικο κάρυ – μια πάστα από αποξηραμένες καυτερές πιπεριές και εξωτικά μπαχαρικά. Καυτερό καρύκευμα για διάφορα ανατολίτικα πιάτα. Μια μικρή ποσότητα από το κάρυ προσφέρει γρήγορα μια αυθεντική πικάντικη γεύση στα φαγητά σας. Εξαιρετικό για να φτιάξετε ένα παραδοσιακό κάρυ – με κρέας, με θαλασσινά, με λαχανικά ή με τόφου. Προσθέστε το σε σούπες, ρύζι και νουντλς για να προσδώσετε πικάντικη γεύση. Χρησιμοποιήστε το ως ντρέσινγκ για σαλάτες. Βίγκαν.
Συστατικά:
καυτερές κόκκινες πιπεριές* (25%), λεμονόχορτο* (15%), σκόρδο*, εσαλότ*, ρίζα γκαλάνγκαλ*, αλάτι, σπόροι κορίανδρου*, κύμινο*, καφίρ λάιμ*, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
* βιολογικά συστατικά
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 404kJ / 97kcal
Λιπαρά 1g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.3g
Υδατάνθρακες 11g
εκ των οποίων σάκχαρα 2.6g
Πρωτεΐνες 4.7g
Αλάτι 13.9g
120 g