Σοκολάτα γάλακτος με ροδέλαιο. Άλλη μια σοκολάτα από τη σειρά Deliciously Wild Bulgaria. Το ροδέλαιο σε αυτή τη σοκολάτα εξάγεται από βουλγαρικά ελαιούχα τριαντάφυλλα. Η Βουλγαρία παράγει το 70% του παγκόσμιου ροδέλαιου.
Το Gaillot Chocolate είναι ένα μικρό εργαστήριο σοκολάτας στη Φιλιππούπολη, όπου παρασκευάζεται πραγματική σοκολάτα απευθείας από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων κακάο. Η παρασκευή κάθε μπάρας διαρκεί 3 εβδομάδες: οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται επιτόπου, αλέθονται σε πέτρινο μύλο και η σοκολατένια μάζα που δημιουργείται ωριμάζει πριν χυθεί με το χέρι σε καλούπια.
Συστατικά:
κόκκοι κακάο, άπαχο γάλα σε σκόνη, ακατέργαστη ζάχαρη, βούτυρο κακάο, εκχύλισμα τριαντάφυλλου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 2413.6kJ/576.9kcal
Λιπαρά - 36.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 22.6 g
Υδατάνθρακες - 54.7 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 37.7 g
Πρωτεΐνες - 6.9 g
80 γρ.