Νιόκι Πατάτας Περλέ με Ρύζι – Χωρίς Γλουτένη - Zoyashop

Νιόκι Πατάτας Περλέ με Ρύζι – Χωρίς Γλουτένη, Farabella, 250 γρ.

Τιμή: € 1.95 € 3.85 (€ 0.78 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Προσφορά!
  • Κορυφαίο σε πωλήσεις
Expected delivery date
Намалени продукти
  • Περίοδος λήξης
Ένδειξη Προσφοράς
  • 35% discount
Κατασκευαστής: Farabella
BB date: 23-06-2024
Προέλευση: Ιταλία
SKU: SKU18099
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 1.95
Προσθήκη στη Wishlist


Μικρά νιόκι (πέρλες) – μπουκίτσες από πατάτες και ρύζι χωρίς γλουτένη

Μπουκίτσες χωρίς γλουτένη από πατάτες και ρύζι. Η συσκευασία περιέχει 1 μερίδα, η οποία παρασκευάζεται εξαιρετικά γρήγορα – σε μόλις 2 λεπτά. Χωρίς γλουτένη, αυγά και γαλακτοκομικά – κατάλληλα για vegans. Παράγεται στην Ιταλία.

Τα ιταλικά νιόκι είναι ένα παραδοσιακό πιάτο ζυμαρικών, το οποίο έχει τη δική του εκδοχή σε πολλές χώρες του κόσμου. Παραδοσιακά φτιάχνονται από διάφορα είδη αλεύρου, όπως αλεύρι από σιτάρι, κάστανο, ρύζι ή φαγόπυρο και μερικές φορές προστίθενται διάφορα άλλα συστατικά, όπως τυρί ρικότα, πατάτες, ξηρό ψωμί, διάφορες ρίζες και λαχανικά. Τα μικρά νιόκι σε μέγεθος μπουκιάς είναι δημοφιλή ως «περλέ» και σερβίρονται διαφορετικά ανάλογα με την περιοχή – στη Λομβαρδία τα ανακατεύουν απλώς με βούτυρο και παρμεζάνα, στο Βένετο σερβίρονται με σάλτσα ντομάτας και στη Λιγκούρια μπορείτε να τα απολαύσετε με πέστο.

Ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, σιτάρι, αυγά, λακτόζη και γαλακτοκομικά. Τα προϊόντα της Farabella παράγονται σε ειδική εγκατάσταση που έχει χωριστεί σε σε ξεχωριστούς χώρους παραγωγής για νιόκι, ζυμαρικά, ψωμί και άλευρα, κατάλληλα για καταναλωτές που αντιμετωπίζουν κοιλιοκάκη.

Τρόπος παρασκευής:

Βάζουμε 2 λίτρα αλατισμένο νερό να βράσει. Προσθέτουμε τα νιόκι στο νερό που βράζει, ανακατεύουμε αμέσως και τα βράζουμε για 2 λεπτά ή μέχρι να ανέβουν στην επιφάνεια. Τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε ζεστά με σάλτσα.

Διατροφική αξία ανά 100 g:

Ενέργεια - 783 kJ / 185 kcal
Λιπαρά <0.5 g
 εκ των οποίων κορεσμένα εκ των οποίων κορεσμένα <0.1 g
Υδατάνθρακες 41 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1.0 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Πρωτεΐνες 3.8 g
Αλάτι 1.3 g

Συστατικά των νιόκι Perle από πατάτα με ρύζι – χωρίς γλουτένη:

επανυδατωμένες νιφάδες πατάτας (85%), αλεύρι ρυζιού (11%), άμυλο πατάτας, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό οξύ.

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΠΕΡΛΕ ΝΙΟΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ
ΜΕ ΤΥΡΙ STRACCHINO ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ

Θα χρειαστούμε:
• 250 γρ. περλέ νιόκι Farabella® από πατάτα με ρύζι
• 50 γρ. φρέσκο σπανάκι
• 50 γρ. τυρί Stracchino (ή Crescenza)
• 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
• τριμμένη παρμεζάνα (κατά βούληση)
• έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (κατά βούληση)
• αλάτι και πιπέρι (κατά βούληση).

Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σπανάκι (προηγουμένως πλυμένο), σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 7-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα, σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 2 λίτρα νερό να πάρουν βράση. Μεταφέρουμε το σπανάκι σε ένα ξύλο κοπής, περιμένουμε λίγα λεπτά και το ψιλοκόβουμε. Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί Stracchino και μαγειρεύουμε μέχρι η σάλτσα να γίνει κρεμώδης. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι και ανακατεύουμε απαλά. Μόλις το νερό πάρει βράση, προσθέτουμε το αλάτι και το περλέ νιόκι πατάτας. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να αναδυθούν στην επιφάνεια (περίπου 2 λεπτά). Τα στραγγίζουμε καλά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως. Buon Appetito!

 


Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος και διατηρείται στο ψυγείο έως και 3 ημέρες μετά το άνοιγμα. Μην τρυπάτε τη συσκευασία!

250 g

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat