Τραγανή γκρανόλα με σμέουρα και αμύγδαλα από την Ευρώπη. Πηγή φυτικής πρωτεΐνης, πλούσια σε φυτικές ίνες. Με 50% λιγότερη ζάχαρη από τα παραδοσιακά δημητριακά βρώμης, χωρίς φοινικέλαιο. Η γκρανόλα είναι ένας νόστιμος συνδυασμός από προσεκτικά ψημένες νιφάδες βρώμης, συνδυασμένες με ένα υψηλής ποιότητας μείγμα τραγανών ηλιόσπορων, αμυγδάλων, λιναρόσπορου και σησαμιού. Τα σμέουρα και οι χουρμάδες προσφέρουν την τέλεια γλυκύτητα.
Πώς να χρησιμοποιήσετε την Πρωτεϊνική Γκρανόλα Σμέουρο και Αμύγδαλο – Bio:
Συνδυάστε την με φρέσκα φρούτα, γάλα, γιαούρτι ή μια φυτική εναλλακτική λύση.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 2227 kJ / 536 kcal
Λιπαρά - 37 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 4.7 g
Υδατάνθρακες - 30 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 10 g
Φυτικές ίνες - 9.3 g
Πρωτεΐνες - 16 g
Αλάτι - 0.05 g
Συστατικά:
Τραγανές* 33% (νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης*, ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, τριμμένο ινδοκάρυδο* 5. 7%, αφρατεμένο ρύζι ολικής αλέσεως*, ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ*, αλάτι, βανίλια σε σκόνη*), ηλιόσποροι*, κομμάτια ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ* 13%, καστανός λιναρόσπορος*, ΣΟΥΣΑΜΙ*, κομματάκια χουρμάδων* (χουρμάδες* 97%, ρυζάλευρο*), νιφάδες ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ* 5%, λυοφιλιωμένα κομματάκια σμέουρου* 3%.
* συστατικά βιολογικής γεωργίας.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας και άλλων ξηρών καρπών. Αυτό το φυσικό προϊόν μπορεί περιστασιακά να περιέχει μικρά πετραδάκια, υπολείμματα φλοιού και σπόρων, παρά την προσεκτική διαλογή.
400 g