Η βιολογική μας πάστα αμυγδάλου παρασκευάζεται από λεπτοαλεσμένα αμύγδαλα, που καλλιεργούνται με βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας, σε μια λεία πάστα χωρίς πρόσθετη επεξεργασία, ραφινάρισμα ή προσθήκη αλατιού ή ζάχαρης. Το λίπος από τα αμύγδαλα μπορεί να διαχωριστεί στην επιφάνεια επειδή δεν χρησιμοποιούμε γαλακτωματοποιητές ή πρόσθετα λίπη. Αυτό δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος – απλά ανακατέψτε για να αποκατασταθεί η κρεμώδης σύστασή του.
Τρόπος χρήσης:
Καταναλώστε απευθείας ή ανακατέψτε με μέλι. Ιδανική για άλειψη σε τοστ, κρακεράκια ή κρέπες. Προσθέστε το σε σμούθι, μούσλι ή πόριτζ, σε συνταγές μπισκότων ή σε ντρέσινγκ σαλάτας. Η πάστα αμυγδάλου προσθέτει θρεπτική πυκνότητα σε smoothies, μιλκσέικ, μπισκότα και βάσεις για τούρτες. Συνδυάζεται καλά τόσο με γλυκά, όσο και με αλμυρά συστατικά.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια: 2795kJ / 674 kcal
Λιπαρά - 55.37 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 4.89 g
Υδατάνθρακες - 24.48 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 8.59 g
Φυτικές ίνες - 4 g
Πρωτεΐνες - 19.42 g
Αλάτι - 0.09 g
Συστατικά:
Καβουρδισμένα λεπτοαλεσμένα αμύγδαλα από βιολογική καλλιέργεια. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς, φιστίκια και σουσάμι.
Παράγεται στην:
Βουλγαρία
200 γρ. / 370 γρ.