Το τσάι Kukicha είναι ένα μοναδικό πράσινο τσάι που παρασκευάζεται από τους καβουρδισμένους μίσχους και τα κλαδιά του φυτού Camellia sinensis, με πολύ λίγα φύλλα τσαγιού, τα οποία έχουν πέσει τυχαία. Η ήπια, αρωματική γεύση αυτού του τσαγιού χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε θεΐνη (0,4%), καθιστώντας το κατάλληλο και για τους μικρότερους σε ηλικία.
Όλα τα πράσινα τσάγια παρασκευάζονται από το ίδιο βότανο: Camellia sinensis. Οι μέθοδοι συλλογής και επεξεργασίας δημιουργούν τους διαφορετικούς τύπους τσαγιού.
Πώς χρησιμοποιείται το καβουρδισμένο ιαπωνικό πράσινο τσάι Kukicha, σε φακελάκια - βιολογικό:
Σε μια προθερμασμένη κούπα, τοποθετήστε 1 φακελάκι ιαπωνικού τσαγιού Kukicha. Προσθέστε νερό (90°C) και περιμένετε 2-4 λεπτά.
Όπως και το τσάι Bancha, το Kukicha μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με οποιοδήποτε φαγητό και μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε καφεΐνη. Καταναλώστε ζεστό ή κρύο.
Συστατικά:
Kukicha* (Camellia sinensis), καβουρδισμένα κλαδιά ιαπωνικού πράσινου τσαγιού.
* βιολογικής καλλιέργειας
10 φακελάκια
Καθαρό βάρος: 15 g