Αρωματική κάπαρη σε ξίδι από οίνο με ελαφρώς ξινή γεύση, αλλά χωρίς άρωμα. Η κάπαρη έχει πλούσια γεύση που ταιριάζει ιδανικά με σαλάτες, πιάτα λαχανικών, κρέας ή ψάρι. Χρειάζονται μόνο λίγοι κόκκοι για να δώσουν μια ωραία ελαφρώς ξινή νότα στα παρασκευασμένα πιάτα. Η κάπαρη προτιμάται επίσης ως γαρνιτούρα για ορεκτικά. Παστεριωμένο προϊόν.
Βιολογική κάπαρη που φέρνει τη μοναδική γεύση της Ιταλίας σε κάθε σπίτι.
Τρόπος χρήσης:
για ορεκτικά, σε σαλάτες, πίτσες, μπρουσκέτες και πιάτα με λαχανικά, κρέας ή ψάρι.
Συστατικά της μαριναρισμένης βιολογικής κάπαρης χωρίς τεχνητά συντηρητικά:
κάπαρη*, νερό, ξίδι από οίνο*, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ.
* βιολογικά συστατικά
Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε το εντός 10 ημερών και φυλάξτε το στο ψυγείο.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 97kJ/23kcal
Λιπαρά - 0.42 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g
Υδατάνθρακες - 1.36 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 1.0 g
Φυτικές ίνες - 3.27 g
Πρωτεΐνες - 1.90 g
Αλάτι - 4.0 g
Καθαρό βάρος 140 g (βάρος στραγγισμένου προϊόντος: 90 g)